ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
» Αρχική » Ηλεκτρικά Εργαλεία
https://www.tzatools.gr

TELWIN SUPERIOR TIG 311 DC-HF/LIFT VRD Ηλεκτροσυγκολλήσεις

Κωδ.: 
18999
Εταιρεία: 

TELWIN SUPERIOR TIG 311 DC-HF/LIFT VRD Ηλεκτροσυγκολλήσεις

Κωδ.: 18999
Εταιρεία: 
TELWIN SUPERIOR TIG 311 DC-HF/LIFT VRD Ηλεκτροσυγκολλήσεις Ιδιαίτερα κατάλληλο για συγκόλληση λεπτών φύλλων, όπου απαιτείται ελάχιστη θέρμανση του υλικού και κατάλληλη για συγκόλληση σε όλες τις θέσεις.
2.542,00€
2.050,00€ *τιμή προ φόρων
spin
Τεμ.:
spin
Προσθήκη στο καλάθι
Άμεση αποστολή
σε Ελλάδα και Κύπρο με την αξιοπιστία των ΕΛ.ΤΑ. Courier
After sales service
Υποστήριξη πωλήσεων - Εξειδικευμένοι τεχνικοί πωλήσεων βρίσκονται στη διαθεσή σας πρίν & μετά την αγοράς σας
Τρόποι πληρωμής
Αντικαταβολή ή Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό
6931138035
για τηλεφωνικές παραγγελίες και άμεση εξυπηρέτηση
Περιγραφή

Η TELWIN είναι το Νο1 στην έρευνα και τεχνολογία στον κόσμο. Πρωτοποριακή και υπερσύγχρονη αυτοματοποιημένη συναρμολόγηση και θερμικός έλεγχος στην παραγωγή. Η TELWIN παράγει επαγγελματικά INVERTER 3ης γενιάς υψηλής ποιότητας με νέα τεχνολογία του αύριο σε προσιτές τιμές. Η νέα γενιά ηλεκτροσυγκόλλησεων inverter παρουσιάζει θεαματικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις προγενέστερες ηλεκτροσυγκολλήσεις. Το βασικότερο πλεονέκτημα της είναι ο τρόπος συγκόλλησης με υψηλής ποιότητας παραγωγής ρεύματος (LOW QUALITY SYSTEM) χωρίς πιτσίλισμα για χρήση ηλεκτροδίων ρουτιλίου, βασικό ανοξείδωτο,χάλυβα, μαντέμι κλπ. Στο βασικό εξοπλισμό της TELWIN ανήκουν τα ηλεκτρονικά 3ης γενιάς νέας τεχνολογίας IGBT (μικρό βάρος - μεγάλη δύναμη). 

TELWIN SUPERIOR TIG 311 DC-HF/LIFT VRD ελεγχόμενη από μικροεπεξεργαστή μηχανή συγκόλλησης TIG (υψηλής συχνότητας HF ή LIFT), με παλμούς (PULSE TIG – EASY PULSE) και ηλεκτροδίου (MMA)  συνεχούς ρεύματος (DC). Χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα υλικών όπως χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, τιτάνιο, χαλκός, νικέλιο και τα κράματά τους.

TELWIN SUPERIOR TIG 311 DC-HF/LIFT VRD ελεγχόμενη από μικροεπεξεργαστή μηχανή συγκόλλησης TIG (υψηλής συχνότητας HF ή LIFT), με παλμούς (PULSE TIG – EASY PULSE) και ηλεκτροδίου (MMA)  συνεχούς ρεύματος (DC). Χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα υλικών όπως χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, τιτάνιο, χαλκός, νικέλιο και τα κράματά τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

 PULSE: Ιδιαίτερα κατάλληλο για συγκόλληση λεπτών φύλλων (<1mm), όπου απαιτείται ελάχιστη θέρμανση του υλικού και κατάλληλη για συγκόλληση σε όλες τις θέσεις. Η αυξημένη συχνότητα παλμών προκαλεί αυξημένη σταθερότητα τόξου και συνεπώς υψηλότερη ακρίβεια συγκόλλησης.
• EASY PULSE: Η συχνότητα των παλμών “PULSE (Hz)” και το βασικό ρεύμα “(%) I”, ρυθμίζονται αυτόματα.
• THINSPOT : Eίναι μια υπερσύγχρονη λειτουργεία που επιτρέπει τη συγκόλληση TIG από λεπτό μεταλλικό φύλλο με εύκολο, γρήγορο και ακριβή τρόπο. Ιδιαίτερα σχεδιασμένο για χρήση σε ανοξείδωτο χάλυβα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε χάλυβα και τιτάνιο. Ο έλεγχος του τόξου και η δυνατότητα καθορισμού των εξαιρετικά μειωμένων χρόνων εκκίνησης τόξου καθιστούν δυνατή τη σημαντική μείωση του θερμικού φορτίου κάθε κομματιού, μειώνοντας τον κίνδυνο διάτρησης που προκαλείται από υπερβολική υπερθέρμανση. Το αποτέλεσμα είναι ένα σημείο συγκόλλησης του οποίου η ποιότητα είναι παρόμοια με εκείνη του χρονισμού με λέιζερ, καθώς και η αυξημένη προστασία του βασικού υλικού (ειδικά από ανοξείδωτο ατσάλι), μειώνοντας την πιθανότητα διάβρωσης, ενώ επιτρέποντας υψηλότερες ταχύτητες εκτέλεσης, όλα αυτά λειτουργούν προς όφελος της παραγωγικότητας που είναι υψηλότερη σε σύγκριση με την παραδοσιακή μέθοδο συγκόλλησης TIG.
• Ρύθμιση των παραμέτρων κατά τη συγκόλληση TIG : bi-level, ένταση ρεύματος έναρξης/τελειώματος, χρόνος πονταρίσματος, προ/τέλους αερίου, συχνότητα, περίοδο κ.α.
• bi-level : Είναι μια λειτουργία η οποία εφαρμόζεται όταν είμαστε σε 4Τ και τότε έχουμε την δυνατότητα με ένα γρήγορο πάτημα να εναλλάξουμε το ρεύμα κόλλησης στο I2 που έχουμε ρυθμίσει και πατώντας ξανά γρήγορα να επανέλθουμε στο αρχικό (I1) . Για να κλείσει η μηχανή θα πρέπει να κρατήσουμε τον διακόπτη παρατεταμένα.
 Λειτουργία 2T : Πατήστε τον διακόπτη της τσιμπίδας για συγκόλληση και αφήστε τον για να σταματήσει.
• Λειτουργία 4T : Πιέστε και απελευθερώστε το διακόπτη της τσιμπίδας για να ξεκινήσετε, συγκολλήστε χωρίς να κρατάτε το διακόπτη ενεργοποιημένο και σταματήστε πατώντας και απελευθερώνοντας ξανά το διακόπτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάνετε εκτεταμένες συγκολλήσεις.
• Λειτουργία SPOT : Συγκόλληση με την επιλογή ρύθμισης του χρόνου συγκόλλησης στο σημείο.
• TIG – HF (high frequency) : Εκκίνηση του τόξου χωρίς επαφή. Η μύτη της βελόνας δεν τρώγεται. Προσφέρει ένα εύκολο ξεκίνημα σε όλες τις θέσεις κόλλησης.
• TIG – LIFT : Εκκίνηση του τόξου με επαφή. ∆εν παραμορφώνει την περιοχή κόλλησης και προκαλεί λιγότερα ηλεκτρο-ακτινοβολούμενους σπινθήρες.
• VRD : Είναι ένα σύστημα μείωσης τάσης το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την τροφοδοσία ρεύματος εντός λίγων χιλιοστών του δευτερολέπτου μετά το τέλος της συγκόλλησης. Αυτή η λειτουργία είναι επίσης υπεύθυνη για τη μείωση της τάσης στο ηλεκτρόδιο σε ασφαλές επίπεδο, παρέχοντας ασφάλεια στον χρήστη: μπορεί να ακουμπήσει το ηλεκτρόδιο χωρίς κίνδυνο, μέχρι να ξαναρχίσουν οι εργασίες συγκόλλησης σε υγρά περιβάλλοντα (ορυχεία ή ναυπηγεία, κ.α.)
• HOT START : Πρόσθετη ηλεκτρική ισχύ για ομαλό ξεκίνημα συγκόλλησης.
• ANTI-STICK : Σταματά το ρεύμα συγκόλλησης εάν το ηλεκτρόδιο κολλήσει στο υλικό.
• ARC- FORCE : Αυτόματο καλυμπράρισμα ρεύματος κατά την διάρκεια της κόλλησης για τέλειο γαζί.
• Υποδοχή χειριστηρίου καθώς και ψυγείου νερού (προαιρετικά)
• Θερμοστατική
• Προστασία από αυξομειώσεις της τάσης, υπερφόρτωση
• Πλήρης με αξεσουάρ συγκόλλησης TIG.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τροφοδοσία τριφασική: 400V (50/60Hz)
Πεδίο περιγραφή ενέργειας: 10-250A
Τρεχούμενο μέγιστο: 230A-20%
Τρέχουσα σε 60%: 115A
Μέγιστη τάση φόρτωσης: 101V
Μέγιστη απόσβεση ασφάλειας: 12A
Απορροφημένο ρεύμα σε 60% max: 6A
Μέγιστη απόρριψη: 7.5kw
Απορροφημένη τροφοδοσία σε 60%: 3.3kw
Ασφάλεια δικτύου: 10A
Αποτελεσματικότητα: 85%
Παράγοντας ενέργειας (cosphi): 0.8
Δ.Ηλεκτρόδια που χρησιμοποιούνται με DC: 1.6-5mm
Προστασία: IP23
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 43x17.5x34 cm
Βάρος: 16.4kg


Άμεση αποστολή
σε Ελλάδα και Κύπρο με την αξιοπιστία των ΕΛ.ΤΑ. Courier
After sales service
Υποστήριξη πωλήσεων - Εξειδικευμένοι τεχνικοί πωλήσεων βρίσκονται στη διαθεσή σας πρίν & μετά την αγοράς σας
Τρόποι πληρωμής
Αντικαταβολή ή Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό
6931138035
για τηλεφωνικές παραγγελίες και άμεση εξυπηρέτηση


Έχετε δει πρόσφατα
Άμεση αποστολή
Άμεση αποστολή
σε Ελλάδα και Κύπρο.
After sales service
After sales service
Εξειδικευμένοι τεχνικοί πωλήσεων βρίσκονται στη διαθεσή σας πρίν ή μετά από την αγοράς σας
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Αντικαταβολή ή Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό
© 2023 - tzatools.gr - Κατασκευή Eshop by infocus
Back To Top
48
gr
https://www.tzatools.gr
COOKIE DIALOG